Sherbrooke

OFFRE D’EMPLOI: POSTE EN COORDINATION DE LA...

0
  • (francais va suivre)
  •  
  • About the position
  • The Assistant Kitchen Coordinator role focuses on enabling community members to develop and share
  • their cooking skills through our Meals-on-Wheels volunteering opportunities, workshops and other
  • activities in the kitchen. They will also play a strong role in kitchen components of the Roulant's social
  • entrepreneurship initiatives. The chosen candidate will work in close collaboration with Kitchen Co-
  • Managers who shares responsibility for the Meals-on-Wheels program, the staff members of the Kitchen
  • Committee and the broader community.
  •  
  • Key Responsibilities
  • Offer support to the kitchen management team in the following ongoing project areas
  • • Managing volunteers a few days per week for the Meals-on-Wheels daily meal service
  • • Transforming seasonal foods in our food cycle program
  • • Preparing food for special events (such as our annual fundraising Gala)
  • • Supporting the intergenerational cooking workshop series
  • • Managing the ecological use of kitchen waste in collaboration with the Compost Collective
  • Attributes
  •  
  • We are looking for candidates with the following interests, skills and experience:
  • • Passion for cooking and for using food to create social change and connection between people
  • • Experience with cooking for large numbers of people on a daily basis
  • • Experience in managing food service projects, with an interest in food preservation
  • • Ability to juggle multiple tasks and responsibilities
  • • Experience and excitement for working with volunteers from diverse backgrounds
  • • At ease with working under pressure while maintaining a supportive atmosphere for volunteers
  • • Excellent interpersonal and teamwork skills
  • • Excited about working in a collaborative and dynamic work environment
  • • Comfort communicating in both English and French
  • • A valid driver's license is an important asset
  •  
  • Additional Details
  • This is a temporary position at 32 hrs/week and a forecasted start date of February 5st, 2018 and ends on
  • November 5th, 2018. Please note that the schedule of the Roulant requires staff to work Saturday rotations.
  • This position pays $14.17 per hour. Santropol Roulant recognizes that people who experience structural
  • oppression and marginalization have a lot to offer our community and as such we prioritize these factors in
  • our hiring process.
  •  
  • To apply: Please drop off or email your CV and cover letter to the Hiring Committee at 111 Roy East or
  • rh(at)santropolroulant.org by Friday, January 26, 2018. For additional details on this position, please
  • contact Kateri au 514 284-9335. Due to the large volume of applications anticipated, we will unfortunately
  • only be contacting candidates who are chosen for an interview.
  •  
  •  
  •  
  •  
  • À propos du poste
  • Le poste en coordination de la cuisine est une opportunité d'utiliser le pouvoir de la nourriture comme
  • vecteur de changement social. Vous partagerez les compétences en cuisine avec les bénévoles de la popote
  • roulante, la passion pour la bouffe en organisant des ateliers, et le goût pour la sécurité alimentaire en
  • développant d'autres activités en cuisine. Ce poste prend en charge plusieurs aspects de la cuisine et une
  • partie de nos activités en entrepreneuriat social. La personne en poste travaillera en étroite collaboration
  • avec les co-gérants de la cuisine.
  •  
  • Responsabilités clés
  • Jouer un rôle de soutien pour les projets du quotidien
  • • Gérer une équipe de bénévoles en cuisine pour notre popote roulante quelques jours par semaine
  • • Préparer la nourriture pour des évènements spéciaux (tel que notre gala annuel de levée de fonds)
  • • Transformer les aliments saisonniers pour notre programme de cycle alimentaire.
  • • Soutenir la série des ateliers intergénérationnels de cuisine communautaire
  • • Gérer la gestion des déchets organiques avec le collectif de vermi-compostage
  •  
  • Nous cherchons des candidat(e)s qui correspondent au profil suivant:
  • • Passion pour la préparation de nourriture
  • • Expérience en préparation de repas pour un grand nombre de personnes sur une base quotidienne
  • • Expérience en gestion de services alimentaires, requerant notamment la mise en valeur des
  • préparations
  • • Capacité de pouvoir gérer plusieurs tâches et responsabilités en même temps
  • • Expérience et enthousiasme à travailler avec des bénévoles de tous horizons
  • • Capacité à travailler sous pression tout en maintenant un environnement de soutien et d'intégration
  • pour nos bénévoles
  • • Excellence en travail d'équipe et relations interpersonnelles
  • • Capacité à travailler tant en anglais qu'en français, les autres langues étant un atout
  • • Un permis de conduire valide serait un atout
  •  
  • Détails additionnels
  • Il s'agit d'un poste temporaire à temps plein (32 heures / semaine) avec une date d'entrée en poste le 5
  • février 2018 et se termine le 5 novembre 2018. Veuillez noter que ce poste demande de travailler le samedi
  • en rotations de six mois. La rémunération pour ce poste est 14,17 $ par heure. Santropol Roulant reconnait
  • que les gens qui proviennent des communautés défavorisées ou marginalisées apporteront beaucoup, ainsi
  • nous prioritiserons ces facteurs dans notre processus d’embauche.
  • Pour postuler, veuillez déposer ou envoyer par courriel votre CV et lettre de motivation à l’attention du
  • comité d'embauche à rh(a)santropolroulant.org ou en personne au 111, rue Roy Est avant vendredi le 26
  • janvier 2018 à 9h00. En raison du haut volume de candidatures que nous recevons, nous ne pourrons hélas
  • que contacter les candidat.e.s retenu.e.s en entrevue. Pour de plus amples informations, contactez Kateri au
  • 514 284-9335, écrivez à rh(at)santropolroulant.org, visitez le santropolroulant.org, ou passez nous voir à
  • nos bureaux.