Plateau West

OFFRE D’EMPLOI: POSTE EN COORDINATION DE LA...

0
  • (francais va suivre)
  •  
  • About the position
  • The Assistant Kitchen Coordinator role focuses on enabling community members to develop and share
  • their cooking skills through our Meals-on-Wheels volunteering opportunities, workshops and other
  • activities in the kitchen. They will also play a strong role in kitchen components of the Roulant's social
  • entrepreneurship initiatives. The chosen candidate will work in close collaboration with Kitchen Co-
  • Managers who shares responsibility for the Meals-on-Wheels program, the staff members of the Kitchen
  • Committee and the broader community.
  •  
  • Key Responsibilities
  • Offer support to the kitchen management team in the following ongoing project areas
  • • Managing volunteers a few days per week for the Meals-on-Wheels daily meal service
  • • Transforming seasonal foods in our food cycle program
  • • Preparing food for special events (such as our annual fundraising Gala)
  • • Supporting the intergenerational cooking workshop series
  • • Managing the ecological use of kitchen waste in collaboration with the Compost Collective
  • Attributes
  •  
  • We are looking for candidates with the following interests, skills and experience:
  • • Passion for cooking and for using food to create social change and connection between people
  • • Experience with cooking for large numbers of people on a daily basis
  • • Experience in managing food service projects, with an interest in food preservation
  • • Ability to juggle multiple tasks and responsibilities
  • • Experience and excitement for working with volunteers from diverse backgrounds
  • • At ease with working under pressure while maintaining a supportive atmosphere for volunteers
  • • Excellent interpersonal and teamwork skills
  • • Excited about working in a collaborative and dynamic work environment
  • • Comfort communicating in both English and French
  • • A valid driver's license is an important asset
  •  
  • Additional Details
  • This is a temporary position at 32 hrs/week and a forecasted start date of February 5st, 2018 and ends on
  • November 5th, 2018. Please note that the schedule of the Roulant requires staff to work Saturday rotations.
  • This position pays $14.17 per hour. Santropol Roulant recognizes that people who experience structural
  • oppression and marginalization have a lot to offer our community and as such we prioritize these factors in
  • our hiring process.
  •  
  • To apply: Please drop off or email your CV and cover letter to the Hiring Committee at 111 Roy East or
  • rh(at)santropolroulant.org by Friday, January 26, 2018. For additional details on this position, please
  • contact Kateri au 514 284-9335. Due to the large volume of applications anticipated, we will unfortunately
  • only be contacting candidates who are chosen for an interview.
  •  
  •  
  •  
  •  
  • À propos du poste
  • Le poste en coordination de la cuisine est une opportunité d'utiliser le pouvoir de la nourriture comme
  • vecteur de changement social. Vous partagerez les compétences en cuisine avec les bénévoles de la popote
  • roulante, la passion pour la bouffe en organisant des ateliers, et le goût pour la sécurité alimentaire en
  • développant d'autres activités en cuisine. Ce poste prend en charge plusieurs aspects de la cuisine et une
  • partie de nos activités en entrepreneuriat social. La personne en poste travaillera en étroite collaboration
  • avec les co-gérants de la cuisine.
  •  
  • Responsabilités clés
  • Jouer un rôle de soutien pour les projets du quotidien
  • • Gérer une équipe de bénévoles en cuisine pour notre popote roulante quelques jours par semaine
  • • Préparer la nourriture pour des évènements spéciaux (tel que notre gala annuel de levée de fonds)
  • • Transformer les aliments saisonniers pour notre programme de cycle alimentaire.
  • • Soutenir la série des ateliers intergénérationnels de cuisine communautaire
  • • Gérer la gestion des déchets organiques avec le collectif de vermi-compostage
  •  
  • Nous cherchons des candidat(e)s qui correspondent au profil suivant:
  • • Passion pour la préparation de nourriture
  • • Expérience en préparation de repas pour un grand nombre de personnes sur une base quotidienne
  • • Expérience en gestion de services alimentaires, requerant notamment la mise en valeur des
  • préparations
  • • Capacité de pouvoir gérer plusieurs tâches et responsabilités en même temps
  • • Expérience et enthousiasme à travailler avec des bénévoles de tous horizons
  • • Capacité à travailler sous pression tout en maintenant un environnement de soutien et d'intégration
  • pour nos bénévoles
  • • Excellence en travail d'équipe et relations interpersonnelles
  • • Capacité à travailler tant en anglais qu'en français, les autres langues étant un atout
  • • Un permis de conduire valide serait un atout
  •  
  • Détails additionnels
  • Il s'agit d'un poste temporaire à temps plein (32 heures / semaine) avec une date d'entrée en poste le 5
  • février 2018 et se termine le 5 novembre 2018. Veuillez noter que ce poste demande de travailler le samedi
  • en rotations de six mois. La rémunération pour ce poste est 14,17 $ par heure. Santropol Roulant reconnait
  • que les gens qui proviennent des communautés défavorisées ou marginalisées apporteront beaucoup, ainsi
  • nous prioritiserons ces facteurs dans notre processus d’embauche.
  • Pour postuler, veuillez déposer ou envoyer par courriel votre CV et lettre de motivation à l’attention du
  • comité d'embauche à rh(a)santropolroulant.org ou en personne au 111, rue Roy Est avant vendredi le 26
  • janvier 2018 à 9h00. En raison du haut volume de candidatures que nous recevons, nous ne pourrons hélas
  • que contacter les candidat.e.s retenu.e.s en entrevue. Pour de plus amples informations, contactez Kateri au
  • 514 284-9335, écrivez à rh(at)santropolroulant.org, visitez le santropolroulant.org, ou passez nous voir à
  • nos bureaux.

 

Furnished room in Plateau - Chambre Plateau...

$600
600.00

The two rooms are in a 4.5 apartment. The room is furnished with all services included such as:   furniture, heating, electricity, bedding, fridge, gas stove, internet, washer-dryer, shared court-yard, soaps and paper products.The locality is excellent with access to the cultural centre of Montréal on St-Laurent blvd. one block away. The food stores are the least expensive in the city. The mountain park is closeby.Bicycle is available for use with secure parking. Two rooms available, one with a double bed. Single bed with foam and topper mattress and the double bed is a firm thick futon.